fbpx

Svenska

Tetra FunTips 75tabl

159 kr

Tetra FunTips tabletter är biologiskt balanserade, självhäftande fodertabletter för tropiska fiskar för en sund och rolig utfodring med spännande variation för fiskarna. Biologiskt balanserade, självhäftande fodertabletter Tvåfärgade fodertabletter för …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

Tetra FunTips tabletter är biologiskt balanserade, självhäftande fodertabletter för tropiska fiskar för en sund och rolig utfodring med spännande variation för fiskarna.

  • Biologiskt balanserade, självhäftande fodertabletter
  • Tvåfärgade fodertabletter för livfulla färger och vitalitet
  • Hälsosam, rolig utfodring och spännande variation
  • Fäster på akvarieglaset

Med sina biologiskt balanserade ingredienser är Tetra FunTips Tablets idealiska godbitar för alla tropiska fiskar.

Den orangefärgade sidan av tabletten innehåller räkor och karotenoider för att förstärka fiskens livfulla färger, medan den gröna sidan består av vegetabiliska ingredienser som är fulla av vitalitet för friska fiskar.

Tetra FunTips fäster på insidan av akvariet och förser dig och dina fiskar med en hälsosam och varierad kost och en rolig, interaktiv utfodringsupplevelse.

Sammansättning Mjölk och mejeriprodukter, Blötdjur och kräftdjur(Soltorkade vattenloppor 9,5%, Räkor 6%, Gammarus 4,5%, Frystorkade små kräftdjur 2%), Fisk och fiskbiprodukter, Vegetabiliska äggvite-extrakt, Spannmål, Jäst, Alger(Spirulina 1,8%), Olja och fett, Socker, Mineralämnen.
Analytiska beståndsdelar Råprotein 42,0%, Råolja och råfett 5,0%, Växttråd 2,0%, Fukthalt 11,0%.
Tillsatser (per kg) Vitaminer, provitaminer och kemiskt väldefinierade ämnen med likartad effekt: A-vitamin 16370 IE/kg, D3-vitamin 1020 IE/kg. Föreningar av spårelement: E5 Mangan 92 mg/kg, E6 Zink 55 mg/kg, E1 Järn 36 mg/kg. Färgämnen, Antioxidanter.
Produktnummer: IM151.6016

Relaterade produkter

1 659 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

Tetra FunTips 75tabl

IM151.6016

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.