Svenska

Returpolicy

Vår policy

Denna policy beskriver hur XL Zoo Västerås AB, organisationsnummer 559233-8759, Löpkranevägen 3, 72138 Västerås (“XL-Zoo”, “vi”, “vår” och “oss”), behandlar dina returer. Vid frågor så ber vi dig att kontakta oss på vasteras@xl-zoo.se.

Omfattning av returpolicy

Vi på XL-ZOO strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Vi förstår emellertid att ibland kan en produkt behöva returneras eller bytas ut. Därför har vi en returpolicy på 14 dagar från det att du mottagit din beställning.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt har du rätt att returnera den till oss inom 14 dagar från det att du mottog den. Varorna måste vara i sitt ursprungliga skick, oanvända och med alla tillbehör och etiketter intakta. Vi förbehåller oss rätten att neka returer som inte uppfyller dessa krav.

För att returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på vasteras@xl-zoo.se. eller ring 08-80 80 80 och meddela oss om vilken produkt du önskar returnera. Vi kommer då att ge dig instruktioner om hur du ska skicka tillbaka produkten till oss. Observera att du själv ansvarar för kostnaden för returfrakten.

När vi har mottagit och godkänt din retur, kommer vi att återbetala dig beloppet för varan inom 14 dagar. Återbetalningen görs till det kreditkort eller den betalningsmetod du använde vid köpet.

Vi på XL-ZOO strävar alltid efter att tillhandahålla högsta möjliga kundservice och är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan ha. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår returpolicy eller om du behöver hjälp med en retur eller byte.