fbpx

Svenska

LickiMat Cat Soother Rosa 20x20cm

119 kr

LickiMat Soother för katter med sitt piggmönster är perfekt för att lugna ner ätandet och bjuda på godsaker. Använd med mjukt foder så som mjukt kattgodis, blötfoder, råfoder, fisk och yoghurt för en …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

LickiMat Soother för katter med sitt piggmönster är perfekt för att lugna ner ätandet och bjuda på godsaker. Använd med mjukt foder så som mjukt kattgodis, blötfoder, råfoder, fisk och yoghurt för en långvarig måltid.

Perfekt för torr-, blöt- eller råfoder för att sakta ner ätandet

  • Upprepat slickande är lugnande för ditt djur, det frigör lugnande hormoner i kroppen
  • Ingen risk för överätande eftersom LickiMat gör att en liten munsbit varar längre
  • Slickandet förstärker känslan av smak så ditt djur kan njuta av en liten mängd mat
  • Främjar en fräsch andedräkt genom att bakterier och osmälta matpartiklar skrapas av tungan
  • Stimulerar salivproduktionen och hjälper till att rengöra tunga, tänder och tandkött

LickiMat berikar matstunden för katter genom att möjliggöra större aktivitet som de skulle uppleva det i det vilda. LickiMat stoppar ”morrhårsstress” och låter din katt äta i en hukande position med full koll på omgivningen vilket minskar stress och oro. ”Fickorna” i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten. Detta gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre.

LickiMat minskar även ångest, tristess och destruktivt beteende.

LickiMat hjälper till att lugna ditt husdjur när de njuter av sitt favoritgodis genom att hjälpa till att frigöra endorfiner genom att främja slickning.

Perfekt för när du lämnar hemmet eller perfekt för stressiga tider som veterinärbesök, injektioner, duschning, nagelklippning, återhämtning av skador samt åskväder och fyrverkerier.

Kom ihåg att övervaka ditt husdjur när du först introducerar dem för LickiMat.

Tuff och tuggbeståndig – LickiMat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som skulle tugga vad som helst.

Du får också bekvämligheten med att använda diskmaskinen för att rengöra er LickiMat.

Rekommenderas för både hundar och katter – LickiMats strukturmönster är designade för att behaga tungan på både hundar och katter och för att fungera med alla slags godsaker och mat, allt från yoghurt, jordnötssmör och alla möjliga bredbara godsaker till råa, våta, torra och flytande foder.

Slickandet förstärker smaksinnet, vilket gör att ditt husdjur kan njuta av bara en liten mängd mat. LickiMats är också perfekta för att lägga till kosttillskott och mediciner till godsaker.

Främjar slickning – LickiMat-ytorna främjar njutningsfull slickning för både hundar och katter. Slickandet genererar saliv som hjälper till att skydda ditt husdjurs tänder och tandkött, och producerar mer saliv för bättre matsmältning.

Naturgummiytan skrapar också försiktigt bort matpartiklar och lukt som orsakar bakterier från ditt husdjurs tunga, vilket främjar fräschare andedräkt.

Servera hälsosammare – LickiMat låter dig servera ett brett utbud av godsaker: yoghurt, jordnötssmör, puréer, pålägg och alla möjliga ekologiska och hälsosamma godsaker som är godkända för husdjur.

Magin med LickiMat är att utmaningen för ditt husdjur att slicka ut godbiten ur den mönstrade ytan för att bli belönad av godbiten, saktar ner processen dramatiskt och förlänger deras njutning.

Mindre kalorier, hälsosammare godsaker och längre varaktighet.

Långsammare och hälsosammare matning – LickiMat kan användas för att främja långsammare ätning, vilket i sin tur minskar uppblåsthet och förbättrar matsmältningen. Ett bra alternativ till långsamma foderskålar. Du kan till och med frysa in mat och godsaker på mattan för ännu långsammare och roligare matning.

Ett alternativ till foderskålen – LickiMat är en perfekt ersättning för alla kattskålar och det finns en mängd olika mönster och färger för att passa dina önskemål. LickiMat är också en perfekt hundskålsersättning för små och medelstora hundraser. Du kan servera rå, våt, torr och flytande mat samtidigt utan att göra en enda röra.

Finns i flera färger.

Storlek: 20 x 20 cm

Färg: Rosa

Produktnummer: IM785.5342

Relaterade produkter

298 kr

298 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

LickiMat Cat Soother Rosa 20x20cm

IM785.5342

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.