fbpx
Search

Svenska

Search

Juwel Akvarium LED Trigon 350 Hörn Svart

350LSvart

13 899 kr

Byt ut TVn mot ett snyggt och praktiskt akvarium för harmoni i hemmet! Packa upp och sätt enkelt igång! Trigon är ett snyggt hörnakvarium ur Juwel’s egna serie med akvarium och akvariebänkar som tillsammans bildar …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

Byt ut TVn mot ett snyggt och praktiskt akvarium för harmoni i hemmet! Packa upp och sätt enkelt igång!
Trigon är ett snyggt hörnakvarium ur Juwel’s egna serie med akvarium och akvariebänkar som tillsammans bildar en snygg och stilren akvariemöbel.
I serien så finns det flera färger och storlekar för att kunna passa in just i ditt hem!

TRIGON 350 LED har en framträdande roll i vilket hörn som helst, med ett extraordinärt djup på 87 cm, välvd front och optimal belysning från fyra fluorescerande lysrör. Stora fiskar och även de mest krävande marina arterna kommer att känna sig som hemma. Den säkra ramen garanterar särskilt säker placering och gör det enkelt för dig att starta upp ditt akvarium. Noggrant utförande från Tyskland, toppkvalitativa material och perfekt avstämd teknik borgar för det allra bästa av kvalitet och säkerhet.

Juwel Multilux LED
Brilliant ljusstyrka och utmärkt tillväxt av växter är vad du får med den toppmoderna MultiLux LED-belysningstekniken från JUWEL. De utbytbara 438 mm / 895 mm DAY och NATURE LED-lysrören skapar ett optimalt ljusspektrum samtidigt som det sparar upp till 50 % energi i jämförelse med T5 under samma tid.
MultiLux LED-belysningssystem för TRIGON 350 LED betyder att du kan jobba bekvämt med ditt akvarium även när belysningen är påslagen. Den ultraljudstäta belysningsenheten är 100 procent vattentät och uppfyller de stränga europeiska säkerhetsföreskrifterna.

Bioflow Filtersystem och Doppvärmare
För optimal filtrering är TRIGON 350 LED utrustad med ett högpresterande Bioflow XL. Detta innerfilter kombinerar effektivitet med säkerhet och utgör mittpunkten i varje JUWEL-akvarium. Det fungerar efter principen att ”Vattnet ska stanna kvar i akvariet!” och representerar därför det säkraste sättet att filtrera ett akvarium. Bioflow XL är utrustad med fem högpresterande filtermedia och en tyst men ändå kraftfull Eccoflow 1000 cirkulationspump.
300 Watt JUWEL justerbara värmare som är inbäddad i vattencirkulationen i Bioflow XL filtersystem garanterar den rätta temperaturen i akvariet.
Tack vare användningen av topkvalitativa silverkontakter och stötsäkert borosilikatglas möter JUWELs justerbara värmare den högsta standard i både funktion och säkerhet och är självklart TÜV/GS-certifierade.

Akvarium + Akvariebänk för en stilren inredningsdetalj
Till Trigon 350 finns matchande bänk för att bära upp ditt akvarium och hålla det stadigt och säkert för dina fiskar samtidigt som det ger en behaglig visuell känsla i hemmet.
Akvariet och bänken finns i flera färger för att ni ska kunna hitta det som passar er och erat hem bäst.
Bänken har utöver ett stilrent och matchande utseende med ditt akvarium även en praktisk funktion i form utav förvaring.
I bänken finns det både hylla och dörrar för att hålla undan exempelvis foder, akvarietillbehör och ytterfilter på ett smidigt sätt utan att störa intrycket av det vackra akvariet.

Akvariebänk ingår ej!

Mått: L123 x B87 x 65 cm
Finns i färgerna: Svart, Vit & Ek
Vikt: 69 kg
Ca: 350L

pa_volym
pa_farg
Produktnummer: IM107.3350

Relaterade produkter

169 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

Juwel Akvarium LED Trigon 350 Hörn Svart

IM107.3350

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.