fbpx
Search

Svenska

Search

ExoTerra Terrarium Rainforest 45x45x90cm Small X-Tall

3 998 kr

Snygga och stilrena, praktiska och populära terrarium ifrån ExoTerra. Finns i flera varianter, hitta just de som passar dig och din vän! Rainforest Small X- Tall: – Ventilation i främre fönstret – Dubbla dörrar …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

Snygga och stilrena, praktiska och populära terrarium ifrån ExoTerra. Finns i flera varianter, hitta just de som passar dig och din vän!

Rainforest Small X- Tall:
– Ventilation i främre fönstret
– Dubbla dörrar för åtkomst utan flyktrisk
– Vattentät botten
– Upphöjd bottenram
– Lock av rostfritt stålnät av hög kvalitet
– Går att låsa för att förhindra rymningar
– Enkelt vridlås på locket
– Stängningsbara ingångar för kablar och/eller slangar
– Utskuret i bak för kablar och/eller slangar

Det här nya extra höga Exo Terra Glass Terrarium är idealiskt för trädreptiler och amfibiska arter. Den unika rotbakgrunden gör det till en utmärkt miljö för ett antal trädlevande arter så som trädboaormar och pytonormar, daggeckos, lövsvansgecko, tokaygecko, trädgrodor m fl. Det har alla andra utmärkta funktioner hos Exo Terra Glass Terrarium, det är en idealisk bostad för reptiler och amfibier designad av Europeiska herpetologer.

De främre dörrarna ger enkel åtkomst för underhåll och utfodring. Ett speciellt designad lås förhindrar rymningar och dörrarna kan öppnas separat. Locket helt i nät gör det möjligt för UVB och infrarött ljus att tränga igenom och kan tas av helt när man ska dekorera eller rengöra. I bankkanten på locket finns fem stängningsbara ingångar för kablar och slangar på båda sidor för installation av värmestenar, vattenfall, sensorer osv.

Bottenplattan är upphöjd för montering av en värmare för att värma upp en del av markytan. Det extra höga fasta främre fönstret är idealiskt för tjocka lager av substrat (för grävande reptiler), vattendelar (paludarium) eller för att montera en bohåla. Den naturliga bakgrunden har samma färg som alla andra Exo Terra-dekorationer (vattenskålar, vattenfall, värmestenar osv).

Mått: 45 x 45 x 90 cm

Produktnummer: IM205.2630

Relaterade produkter

Det ursprungliga priset var: 89 kr.Det nuvarande priset är: 69 kr.

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

ExoTerra Terrarium Rainforest 45x45x90cm Small X-Tall

IM205.2630

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.