fbpx

Svenska

Bengtssons Torkade Lammchips 110g

69 kr

Torkade lammchips ifrån Bengtssons Delikatesser, ett smaskigt tugg av hög kvalité till din hund. Perfekt för hunden med en känslig mage. Bengtssons Delikatesser erbjuder ett brett sortiment utav småländska hantverk i form utav torkade …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

Torkade lammchips ifrån Bengtssons Delikatesser, ett smaskigt tugg av hög kvalité till din hund. Perfekt för hunden med en känslig mage.

Bengtssons Delikatesser erbjuder ett brett sortiment utav småländska hantverk i form utav torkade hundtugg och godisar, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.

Lite mer om processen:

  • Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat.
  • Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block.
  • Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar.
  • Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig.
  • Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost Det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Se till så att det alltid finns färskt vatten framme till din fyrbenta vän och håll hunden under uppsikt ifall du är osäker på ifall hunden tuggar ordentligt.

Produktnummer: WH754

Relaterade produkter

8 298 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

Bengtssons Torkade Lammchips 110g

WH754

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.