fbpx
Search

Svenska

Search

2Pets Tuggrulle Lamm 17cm 3-pack

79 kr

2pets smaskiga tuggrullar med lammkött. Ett smakrikt tuggben tillverkat av utvald råhud, rikligt inlindad med kött. Tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt. Finns i flera sorter och storlekar. Ett kompletteringsfoder för hundar …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

2pets smaskiga tuggrullar med lammkött.
Ett smakrikt tuggben tillverkat av utvald råhud, rikligt inlindad med kött. Tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt.
Finns i flera sorter och storlekar.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Sammansättning: råhud 65%, lamm 29,8 %, sorbitol 2%, glycerin 1%, majsstärkelse 2%, salt 0,2%

Analytiska beståndsdelar: råprotein 62%, vatten 18%, råfett 3%, råaska 4%, fibrer 0,2%

Storlek: 17 cm & 3 st

140g

Produktnummer: TX306324

Relaterade produkter

49 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

2Pets Tuggrulle Lamm 17cm 3-pack

TX306324

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.