fbpx
Search

Svenska

Search

2Pets Tuggpinne Ankfile 28cm 3-p

119 kr

2pets tuggpinne med ankfilé är ett smakrikt tuggben tillverkat av utvald råhud, rikligt inlindad med kött. Tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt. Finns i flera sorter och storlekar. Ett kompletteringsfoder för hundar och …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

2pets tuggpinne med ankfilé är ett smakrikt tuggben tillverkat av utvald råhud, rikligt inlindad med kött. Tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt.
Finns i flera sorter och storlekar.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Sammansättning: anka 49%, råhud 47,8 %, sorbitol 2%, majsstärkelse 1%, salt 0,2%

Analytiska beståndsdelar: råprotein 72%, vatten 18%, råfett 2%, råaska 3%, fibrer 0,2%

Storlek: 28cm – 3st – 250g

Produktnummer: TX306312

Relaterade produkter

119 kr

79 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

2Pets Tuggpinne Ankfile 28cm 3-p

TX306312

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.