fbpx

Svenska

LickiMat Cat Kitty Gul 10x10cm

129 kr

LickiMat Kitty för kattungar och små katter är med sitt unika mönster perfekt för att lugna ner ätandet och bjuda på godsaker. Använd med mjukt foder så som mjukt kattgodis, blötfoder, råfoder, fisk och …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

LickiMat Kitty för kattungar och små katter är med sitt unika mönster perfekt för att lugna ner ätandet och bjuda på godsaker. Använd med mjukt foder så som mjukt kattgodis, blötfoder, råfoder, fisk och yoghurt för en långvarig måltid.

Slow feeder för kattungar!

  • Tillverkad av giftfri TPR av livsmedelskvalitet
  • 10 x 10 cm
  • Lämplig för kattungar och små katter
  • Fryssäker
  • Mikrovågsvänlig

Härmar kattens naturliga matjakt – LickiMat Kitty och Catster berikar matstunden för katter genom att tillåta större aktivitet, som de skulle uppleva i det vilda.

Kitty (för kattungar och små katter) och LickiMat Catster (för alla katter) stoppar ”morrhårsstress” och låter din katt äta i en hukande ställning med full överblick över sin omgivning, vilket minskar stress och ångest.

De olika sektionerna är utformade för att främja slickande för att extrahera mat och sakta ner ätandet och få måltider eller godsaker att hålla länge.

Främjar långsam matning– LickiMat-ytorna främjar långsamt ätande och behaglig slickning. Slickverkan genererar saliv som hjälper till att skydda din katts tänder och tandkött och producerar mer saliv för bättre matsmältning.

Den naturliga gummiytan skrapar också försiktigt bort matpartiklar som orsakar bakterier från din katts tunga, vilket främjar fräschare andedräkt.

Alternativ till matskålen – LickiMat är en perfekt ersättning för alla kattskålar och det finns en mängd olika mönster och färger för att passa dina önskemål. Du kan servera rå, våt, torr och flytande mat samtidigt utan att stöka ned. Olika sektioner och höga sidor gör att sås och annan mat kan serveras utan att det blir rörigt.

Finns i flera färger.

Färg: Gul

Storlek: 10x10cm

Produktnummer: IM785.5364

Relaterade produkter

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

LickiMat Cat Kitty Gul 10x10cm

IM785.5364

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.