fbpx
Search

Svenska

Search

MiM Multicage M Enkel 56154

5 998 kr

De smarta funktionerna gör MultiCage till ett självklart val. Tack vare den stapelbara designen går det att koppla samman flera burar både på höjden och bredden. På så vis kan lastutrymmet användas maximalt. De …Läs mer

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar med Klarna

De smarta funktionerna gör MultiCage till ett självklart val. Tack vare den stapelbara designen går det att koppla samman flera burar både på höjden och bredden. På så vis kan lastutrymmet användas maximalt.

De inbyggda bärhandtagen är ur vägen i infällt läge men fälls enkelt ut när du behöver lyfta. Snabbinfästning för spännband underlättar fastspänning för en säker installation. och för dig som vill utnyttja utrymmet maximalt går MultiCage att kopplas samman både på bredden och höjden.

MultiCage singel levereras med en dörr och ett fast bakstycke. Vill du ha möjlighet att nå din vän från båda håll är dubbelburen ett klokt val, där du också har möjlighet att dela upp utrymmet i två med en mellanvägg. Mer flexibelt kan det inte bli!

MultiCage är en svensktillverkad säker, krocktestad, bekväm och mycket praktisk transportbur som erbjuder en trygg plats för dem som står dig riktigt nära. Den robusta konstruktionen och dess kvadratiska design gör att buren passar bra till transportbilar, husbilar, multivans och pickups. Som tillval finns speciella förankringsverktyg som gör att man kan sammankoppla flera burar, effektivt och platsbesparande allt efter behov.

MultiCage är krocktestad vid RISE Research Institute of Sweden, metoden som används är densamma som för lastskydd i bilar, ECE R17. MultiCage är tillverkad av galvaniserat och antikorrosionsbehandlat stål som lackerats med en mycket väderbeständig och slitstark polyuretanfärg. Konstruktionen minskar risken för skador vid kollision och valet av material eliminerar risken för splitterskador och ger buren dess energiupptagande egenskaper. Levereras med spännband som förenklar montering i fordonet. Infällbara lyfthandtag, dörr med lås, gasdämpare som hjälper till att hålla dörren öppen vid behov.

MultiCage passar bra i fordon så som transportbilar, husbilar, multivans och pickups med ordentliga fastspänningspunkter. Placering i fordonets lastutrymme, bakom baksätet får endast ske om produkten inte placeras i fordonets deformationszon. (Rekommenderad deformationszon 250-300 mm.)

Yttermått: 635 x 540x 790 mm
Egenvikt: 28 kg
Förpackningsstorlek: 730 x 540 x 540 mm

Produktnummer: IM703.0140

Relaterade produkter

8 498 kr

Behöver du hjälp att hitta något?

Ring till oss på
Tel: 08-80 80 80

Jag är intresserad av:

MiM Multicage M Enkel 56154

IM703.0140

Du kan även ringa oss på

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.