Om butiken

Butiken

XL Zoo´s Veterinärpraktik har ett kombinerat väntrum och butik med försäljning av flera stora märken av veterinära dietfoder, samt en del övriga tillbehör så som specialschampo och kosttillskott mm. Andra tillbehör till hund, katt och smådjur finns ute i den vanliga zoobutiken.

Om butiken

I dagsläget säljer vi dietfoder från Hill´s, Purina och Royal Canin. Utöver hund och katt foder säljer vi också Oxbow´s Critical Care och fodertillskott för de allra minsta. För närvarande säljer vi inte de veterinära friskfodren men kan beställa hem dem vid önskemål. Var då ute i god tid då det kan dröja några dagar innan vi får leveransen.

Om butiken Om butiken Om butiken Om butiken

Då personalen ute i den vanliga butiken inte är behörig att ställa sjukdomsdiagnoser vill vi att ni talar med vår veterinär första gången ni handlar dietfoder hos oss. När hunden/katten sedan står på en foderordination går det att under den utsatta tiden även handla fodret genom den övriga personalen om veterinären t.ex. är upptagen med en annan patient. Betalar gör man ute i kassan.